Vakaro meniu
Užkandžiai
Šefo užkandėlės - trio / 15
Traškus krepšelis / ančiuvių, paprikų, baklažanų kapotinis / rūkytų paprikų želė / romesco tekstūros / aštuonkojo traškutis
Filo tešlos tarteletė / rūkyti burokėliai / mozzarella sūris / peletrūno – pistacijų pesto / deginta cukinija / modenos balzaminio acto želė
Sviestinė sluoksniuota tešla / žaliųjų žirnelių, avokadų ir porų tekstūros / grana padano rūkytas sūris
Pagrindiniai patiekalai
Sezoninės baltos žuvies ceviche / 21
Citrusų suprême / agurkų tekstūros / agurkų, žaliosios citrinos ir sičuano pipirų consommé / bazilikų – jalapenų ir citrusų gazpacho
Kalafioro pannise / 21
Marinuoti kalafiorai / degintų kalafiorų ir migdolų piurė / tomburi ikrai su tonkatsu padažu / chimichurri salsa / kalafioras tempuroje / degintų kopūstų padažas jus
Sezoninė žuvis / 27
Sezoninė žuvis / ravioliai įdaryti špinatais, rukola ir migdolais / juodojo česnako coulis / žuvies quenelle / Riviera stiliaus žuvies padažas
Desertai
Angus jautienos išpjova / 37
Morengas / svarainių ir obuolių gelis / yuzu kremas / pasiflorų šerbetas / baltojo šokolado ir pasiflorų kremas
Aviečių ir kavos tekstūros / 13
Vacherin / 13
Šokolado-tonka pupelės tartaletė / 13
Šokoladinis biskvitas / tonka pupelės crémeux / tonka pupelės ir vyšnių džemas / vyšnių šerbetas
Kolumbijos kava / aviečių lapų traškutis / migdolinis pain de gênes biskvitas / lauro lapų ledai / aviečių putėsiai / aviečių consommé su juodaisiais pipirais
Aštuonkojis / 18
Bulvių piurė / padažas romesco / pomidorų ir citrinų confit / tapijokos perlų traškutis
Pomidorų tekstūros / 16
Pomidorų tekstūros / pomidorų mole / pomidorų tartaras / straciatella sūris / cannelloni su nashi kriaušėmis ir mocarelos sūrio crémeux / raudonėlių aliejus / pankolis / pomidorų brioche duonelė / salsa verde padažas
Kreminė bulvių espuma / šalotų ir jaučio liežuvio mironton / sezoninės daržovės / sodrus jautienos padažas jus
Braškių tekstūrų trio / 13
Sablé sausainis / rabarbarų mousse / jazminų ir rabarbarų džemas / rabarbarų ir saicho arbatos consommé
Angus jautienos tartaras / 22
Wagyu jautiena / rabarbarų tekstūros / sūdytas-džiovintas kiaušinio trynys / orinis sūrio vaflis / pomidorų tekstūros
Avienos nugarinė / 35
Batatų ir baltojo ridiko sluosniuotis / karamelizuotų svogūnų soubise / batatų piurė / šparaginės pupelės / sodrus avienos padažas jus
Grybų tekstūros / 19
Grybų tekstūros / kreivabudė kepta kavos tirščių plutoje / daržinio builio ir porų piurė / grybų ir avinžirnių panisse / bulvių gnocchi su grybų duxelles / karamelizuotų daržovių padažas