Arrivée - tai vieta, kur svečio atvykimas į restoraną tampa potyriu ir emocija

Evaldas Juška

Vyriausiasis šefas Xavier turi ilgametę darbo patirtį „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotuose restoranuose, tokiuose kaip „Les Crayères“, „Lucas Carton“, „Michel Rostang“ ir kt.

Jis daugiau nei 10 metų dirbo šefo Alain Ducasse komandoje, vadovavo „Ritz Paris“ viešbutyje įsikūrusiai prestižinei Auguste Escoffier kulinarinei mokyklai.

Xavier Bouriot

Vyriausiasis šefas ir konditeris turi ilgametės patirties „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Londone „Core by Clare Smyth“, „Angler“.

E. Juška yra ne vieno tarptautinio ir vietinio konkurso finalininkas ir prizininkas – užėmė 3 vietą populiariame britų TV šou „British Bake–off: The Professionals“, yra „Desertų ir vyno čempionato“ I vietos ir auksinės šakutės laimėtojas, pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2022” sidabro medalio laimėtojas.

Emociją restorane suteikia skonis. Skonį lemia tekstūros, o tekstūras – technikos, paremtos meistriškumu ir profesionalumu. Arrivée šefai Xavier Bouriot ir Evaldas Juška išsiskiria unikaliu talentu ir ilgamete patirtimi, leidžiančia dovanoti ypatingas gastronomines patirtis mūsų svečiams.

„Arrivée“ – tai unikalus taikomosios praktikos restoranas, kuriame Šv. Ignaco Lojolos kolegijos Kulinarinio Meno ir Svetingumo Vadybos studentai turi galimybę tobulinti tiek praktinius, tiek vadybinius įgūdžius. Čia jie paverčia savo žinias realia patirtimi, kurdami išskirtines ir įsimintinas patirtis kiekvienam svečiui.